fbpx

Waarom kiezen voor Nasafytol®?

NutraIngredients Award 2023 “Immune support”

Deze prestigieuze prijs wordt toegekend door een jury van 15 internationaal bekende deskundigen die bepalen welke producten de meeste inzet voor wetenschap en innovatie hebben getoond door oplossingen te bieden die de consument helpen zijn welzijn te verbeteren.

Door deze prijs worden de ernst van het Tilman laboratorium, de kwaliteit van de producten en de knowhow van zijn medewerkers erkend.

Nasafytol Kwalitatieve ingrediënten
Kwalitatieve ingrediënten

Nasafytol® bevat plantenextracten met unieke kwaliteiten en herkomst die gecontroleerd worden door de experten van laboratorium Tilman®. De plantenextracten worden zorgvuldig geselecteerd en geanalyseerd voor en na het productieproces. Bovendien is de productie van voedingssupplementen van het Tilman®-laboratorium onderworpen aan strenge farmaceutische en voedingsnormen.

Geoptimaliseerde vormen
Geoptimaliseerde vormen
Gezonde eetgewoonten dragen op vele manieren bij aan uw gezondheid. Dit ondersteunt onder andere uw immuunsysteem.
Ondersteund door onderzoek​
Nasafytol® wordt ondersteund door onderzoek. Er bestaan heel wat wetenschappelijke publicaties over de gunstige effecten van de ingrediënten van Nasafytol®.
Belgisch

Nasafytol® is een Belgisch product, ontwikkeld door laboratorium Tilman®.

Ruim en gemakkelijk verkrijgbaar
Nasafytol® is verkrijgbaar in de apotheek en de parafarmacie waar professionals u kunnen adviseren en begeleiden bij uw keuzes.